dimarts, 25 d’octubre del 2011

L'última aventura està cercant cançó per cantar a Nadal. 
En Pau ha proposat "Black or White" d'en Michael Jackson. 
Aquí teniu el karaoke d'aquesta cançó.
M'agradaria que comentessiu a veure què us sembla per cantar-la (és fàcil/difícil, té un tempo: ràpid/lent, melodia: melòdica/ salts, és pot adaptar una lletra en català...) 
També podeu proposar altres cançons que us agradin.

El ruquet valent

Els alumnes de 2n hem aprés la cançó: El ruquet valent, hem jugat a dur la pulsació duguent al cap una revista que no ens podia caure. Alguns tenien molt d'equibri. Un altre dia en grups de quatre o cinc, hem jugat a ordenar el ritme de la cançó. Aquí teniu algunes fotos.

dijous, 20 d’octubre del 2011

Happy Xmas (war is over)

Aquí teniu un vídeo per practicar la cançó Happy Xmas (war is over) de John Lennon que estem preparant per a Nadal. Es tracta d'una versió bastant bona. Ànim i a practicar!

dimarts, 18 d’octubre del 2011

Juguem amb el ritme!

Avui a música, els Einsteins de n'Albert han recordat algunes de les cançons que aprengueren el curs passat i aquest curs: Roda la mola; Fan, fan, fan; La bruixeta. Després, en grups de dos o tres hem jugat a ordenar el ritme d'aquestes cançons. Aquí teniu algunes fotos. Ens ho hem passat molt bé!

dilluns, 17 d’octubre del 2011

Hola a tots!

Hola a tots!
Benvinguts un curs més al bloc de música de la nostra escola. 
Aquest bloc pretén ser una eina per conèixer, comunicar i compartir les experiències musicals que vivim a l'aula i també a la nostra vida. 
Us anim a que participeu amb els vostres comentaris, així li donem "vidilla" al bloc.