dimarts, 15 de març del 2011

dimarts, 8 de març del 2011

LA NOSTRA BATUCADA

El divendres passat vam celebrar la festa de Carnaval i els habitants de la 5na. Galàxia i els de Can Sisè, posaren el ritme en forma de batucada per a la rua de carnaval de l'escola. Varen agafar els instruments de percussió que tenim a l'aula de música (panderos, panderetes, caixa, güiro, cencerros...) Aquí els teniu en plena actuació. Enhorabona pel treball i l'esforç que heu dedicat en els assajos.




dijous, 3 de març del 2011

CARNAVAL

Hola a tots els habitants de la 5na. Galàxia i de Can Sisè, demà celebrarem CARNAVAL. Primer ens emmariol·larem a les classes per després sortir a la rua. Un cop emmariol·lats hem de passar per l'aula de música per tal d'agafar el nostre instrument per a la batucada. Llavors, baixar i organitzar-nos en 4 files per curs (tal i com hem assajat) en total i haurà 8 files, 4 de pregunta i 4 de resposta. Ens col·locarem a la part de darrere de la rua. I començarem la nostra batucada!!!

Si plou, què us sembla fer la batucada al porxo de l'entrada?

dimecres, 2 de març del 2011

CONSTRUÏM INSTRUMENTS

Al 1r i 2n cicle hem construït els nostres propis instruments musicals: hem fet maraques, tambors, trompetes, guitarres, flautes de pan, campanes... Hem fet servir materials de rebuig, coses que teníem a casa, papers de colors, pintures i cintes per decorar. Una vegada fets, hem muntat una exposició amb tots els instruments a cada classe. Els podeu veure fins aquest divendres quan els treurem a la rua de Carnaval.
Enhorabona a tots, us han quedat molt guapos. Mireu, mireu!!!




1r. Hem pensat quin instrument volíem fer, llavors, hem apuntat el material què necessitem.
2n. Hem dibuixat com ho farem.
3r. Hem construït els nostres instruments ajudant-nos entre tots.
4t. Així de bonics ens han quedat!